източник lamqta.comснимка pixabayОвен Днес ще бъдете удивителен целител за своя любим

...
източник lamqta.comснимка pixabayОвен Днес ще бъдете удивителен целител за своя любим
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Неочаквани парични постъпления

източник lamqta.com

фотография pixabay

Овен
Днес ще бъдете изумителен целител за своя обичан човек. Никакъв доктор и нито едно лекарство няма да могат да му оказват помощ по този начин ефикасно, както Вашата целувка или поглаждане по болното място. А пък положителната и ласкава дума напряко ще стане панацея. Почувствайте се като положителния лекар Охболи...

Телец

Най-интересното, което се случва в този момент напълно не е на подиумите в Милано или зад кулисите в Холивуд - най-блестящите хрумвания се раждат във Вашата глава! Подробно изследвайте най-хубавите от тях и помислете, по какъв начин може да ги реализирате. Поговорете с по-опитни другари и споделете с тях, защо мислите. Възможно е те да могат да хвърлят светлина на обстановката и да Ви оказват помощ да изберете вярно направление за своята активност. С цялостна мощ ще усетите върху себе си, какво е това дух на съдействие.
 

Близнаци

Денят е обвързван със обилни промени в професионалната сфера, и единствено от Вас зависи, дали те ще бъдат положителни. Сега от Близнаците се изисква преди всичко да бъдат по-умни, да се приспособяват към събитията и бързо да вземат решение. Докато Вие се бавите, съперниците набират точки, реализират победи, и завоюват благосклонностите на Вашите неотдавнашни съдружници. Очакват Ви доста проблеми и грижи. Усещането на отмалялост и желанието да захвърлите всичко стартирано, ще се появи още в средата на деня. Но не би трябвало да се отчайвате. Ако не се предадете, до вечерта ще постигнете забележителни резултати.
 

Рак

Подходящ ден за къси пътувания (с изключение на утринните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са към Вас, и то на разнообразни тематики. Само че се постарайте, да не излизате от деловия звук и деликатно да аргументирате своите позиции. Ще е потребно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има възможност да бъде сполучлива ороверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка настояща задача, изключително в случай че не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с обичания човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.
 

Лъв

Възможен е триумф в загадка работа, а също и във всяка ексцентрична, истинска и широкомащабна активност. Ако вярно планирате нещата в тази сфера, имате късмет да получите или материална полза, или морално задоволство. Не е изключено да предпочетете да се опирате не на нови и фешън прогресивини повеи, а на своите полезности, които към момента не са изгубили изцяло своята новост. Не се опасявайте да търсите поддръжка от остарели другари и предходни настойници, само че не възлагайте всички очаквания единствено на тях.
 

Дева

Девите са подготвени за решителни дейности и съществени промени във всяка сфера. Доколкото деловата интензивност по понятни аргументи през днешния ден не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху персоналния си живот. Бедата е в това, че околните Ви хора не схващат Вашите желания и планове, а Вие нямате предпочитание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за спорове за жалост е прекомерно висока. Това е не неприятен ден за пътешестване и екскурзии, а също и за всевъзможни други занимания, способстващи за разширение на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте - те биха могли да да доведат до утежняване на самочувствието.
 

Везни

Благодарение на естествената Ви заложба за отлична комуникативност, всички порти пред Вас ще бъдат отворени. През това време Вие ще се отличавате със предвидливост, действеност и подвижност (физическа или умствена), ще сте възприемчиви към най-различна информация, в това число и на новата и необикновена. Ще можете с искра, и без проблеми да изпълняватe избрани функционалности на преподавател, сателит, секретар, водач, диригент, и най-вероятно с Вас човек няма да е допустимо да скучае. Това е отличен ден за сантиментални срещи, като ще се наслаждавате на всяка минута, прекарана с обичания човек. Възможни са приятни дарове и сърпрайзи.
 

Скорпион

На това, по какъв начин ще се развиват събитията през днешния ден, не малко, а дори доста огромно въздействие ще окажат от дълго време отминали дни. Тъй като предишното все- отново не може да измененията, протичането на днешния ден в границите на Вашите проекти напълно няма да е допустимо.
 

Стрелец

Прекрасните фамилни и сантиментални взаимоотношения ще създадт платформа за повишение на Вашето самочувствие и въодушевление, само че не би трябвало да прояввате безгрижност и да натрапвате своето мнение на другите. Вашите най-хубави качества на характера ще Ви донесат триумф в професионалната работа и бизнеса.
 

Козирог

Удивително е, само че през днешния ден няма да Ви се желае да мислите за последствията от своето държание, както и за това, по какъв начин то ще се отрази на по нататъшните Ви връзки с обичания човек. Даже и изобщо на каквото и да било... Ще постъпвате по този начин, както Ви се желае, и ще вършиме това, което Ви се прави.
 

Водолей

Ако умеете да цените самотата, денят ще Ви хареса. При това състояние неналичието на връзка за Вас няма да бъде проблем, а напряко ще си е наслаждение. В противоположен случай ще се чувствате много некомфортно, страдайки от невъзможността да споделите своите усеща и страсти, или да обсъдите събитията от неотдавнашното минало. Близките Ви не гледат да се освободят от Вас, само че и не Ви поддържат по този начин, както би Ви се желало. Няма да чувствате липса от съветващи, само че търпеливи слушатели, от които по този начин се нуждаете, няма да се намерят. За да постигнете душевно равновесие, ще Ви оказват помощ разходките, в това число и по магазините.
 

Риби

Ще Ви зарадват финансовите приходи - непредвидени и напълно навременни. Не доста от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подобаващ метод да ги проработят. Възможно е начало на дейно съдействие в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални благоприятни условия. В персоналния живот на Рибите не предстоят никакви промени и дори някои представители на този знак ще стартират да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват отчаяние - вероятно ще си намерите метод за забавление.

Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР